Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
32.690 Ft (25.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Fieldmann FDZN4011 KERTI ASZTAL

Ár:
32.690 Ft (25.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Fieldmann
Fieldmann FDZN4011 KERTI ASZTAL

Leírás

Az asztal kialakiacute;taacute;sa reacute;veacute;n kouml;nnyedeacute;n ouml;sszecsukhatoacute;, iacute;gy a taacute;rolaacute;shoz szuuml;kseacute;ges hely minimaacute;lis. Kombinaacute;lhatoacute; az FDZN 4012 szeacute;kekkel, illetve az FDZN 4013 paddal is. Az asztal kouml;zepeacute;n nyiacute;laacute;s talaacute;lhatoacute;, melynek kouml;szouml;nhetően napernyőt hasznaacute;lhatunk az asztallap aacute;rnyeacute;kolaacute;saacute;hoz. Massziacute;v kereszttartoacute;k biztosiacute;tjaacute;k az asztal fokozott stabilitaacute;saacute;t. Akaacute;cfa alapanyagaacute;nak kouml;szouml;nhetően belteacute;ri eacute;s kuuml;lteacute;ri hasznaacute;latra egyaraacute;nt ajaacute;nlott.
nbsp;
Műszaki adatok:
  • Anyaga: akaacute;c
  • Hasznaacute;lat: kuuml;lteacute;ri/belteacute;ri
  • Magassaacute;g:nbsp;74 cm
  • Szeacute;lesseacute;g:nbsp;120 cm
  • Meacute;lyseacute;g:nbsp;70 cm

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: