Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Az electrics.hu üzemeltetője a Variko Favorit Kft. fő tevékenysége az iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem, melyet tovább bővített a műszaki termékek webes értékesítésével. A vállalkozás kiskunmajsai telephelyű, családi vállalkozásként működtetett, műszaki üzlet. A cég elsősorban háztartási kis- és nagygépek, szórakoztató elektronikai termékek, valamint információs technológiai és világítás technikai eszközök kiskereskedelmi értékesítését végzi. A műszaki termékek értékesítése során a legújabb, legkorszerűbb energiatakarékos cikkeket helyezi előtérbe, a piaci innovációkat, termékfejlesztéseket, új technológiákat figyelemmel kísérve és a beszállítókkal egyeztetve.

 

Mivel vállalkozásunk nemcsak weboldalt üzemeltet, hanem boltot is fenntart, ezért a készletinformációk tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy a rendelés leadásakor a raktáron lévő terméket éppen megvásárolják az üzletben, így azt később tudjuk vagy nem tudjuk küldeni. Ebben az esetben munkatársaink haladéktalanul felveszik Önnel a kapcsolatot, és igyekeznek mindenki számára megfelelő megoldást keresni a helyzetre.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a weboldalon közzé tett árak és a helyszíni bolti árak eltérhetnek, ezért ha a weboldalon feltüntetett áron szeretne vásárolni, úgy mindenképpen adja le rendelését webshopunkban.

Cég neve: VARIKO FAVORIT KFT. Cégjegyzékszám: 03 09 131604. Adószám: 26307998-2-03. Telefonszám: +36-77/787-214

Email: electrics.rendeles@gmail.com