Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
7.090 Ft (5.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Yenkee YMS 3027 SHADOW GAMING EGÉR

Ár:
7.090 Ft (5.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Yenkee
Yenkee YMS 3027 SHADOW GAMING EGÉR

Leírás

TÖBBÉ EL SEM ENGEDSZ
Szenvedélyes játékos vagy, de hiányzik az ideális gamer egér, amelyre maximálisan számíthatsz? Akkor én vagyok a jó megoldás! Úgy illeszkedem a kezedbe, mintha oda öntöttek volna. Akár bal-, akár jobbkezes vagy, a kétoldalt oldalsó gombokkal ellátott szimmetrikus kialakítás korlátlan alkalmazkodást tesz lehetővé. Igényeid szerint méretre állíthatsz minden játéktípushoz.
NEM HAGYLAK CSERBEN
Ergonómiai szempontból is naprakész vagyok, minden fogástípusban kényelmesen használhatsz és a leghevesebb csatában sem csúszom ki a kezed alól. A nagy teljesítményű, direkt a játékosok számára kifejlesztett A725 optikai érzékelővel kombinálva univerzális eszköz vagyok a játékhoz. Az akár 15G gyorsulásnak köszönhetően a legapróbb mozdulatodat sem hagyom ki, ráadásul közben is megőrzöm a százszázalékos pontosságomat. Természetesen a DPI-t is megváltoztathatod arra, amit megszoktál, mégpedig 200 DPI-től a maximális 4800 DPI-ig. A kiválasztott érték a háttérvilágítás egyedi színével van kiemelve, és csak rajtad múlik, melyik legyen az.
KELTSÜK ÉLETRE EGYÜTT A BEÁLLÍTÁSAIDAT
Szemet gyönyörködtető a kifejező háttérvilágításom, amelyet elképzeléseid szerint állíthatsz be a teljes RGB-színskálából. A sok támogatott effekt és a lekerekített vonalak a domináns elválasztó csíkkal biztosan nem hagynak hidegen. Korlátlanok lehetőségek az adott effekt intenzitásának, színének és sebességének, sőt az irányának a beállítására. Néhány kattintás is elég ahhoz, hogy egész asztalodat fénybe borítsam, vagy színekkel egészítsem ki játékfelszerelésed meglévő perifériáit.
MINDEN LEHETŐSÉG EGY HELYEN
A hozzám mellékelt szoftver a támaszpontod, ahol kiválaszthatod azt a beállítást, amellyel harcba szállok. A programnak elsődlegesen egyetlen célja van - hogy minél jobban megkönnyítse a dolgodat. Programozd be az össze gombot, amit csak találsz rajtam, részletekbe menően módosítsd a szenzort vagy a háttérvilágítás DPI-ben megadott értékét, készíts néhány lépésben komplex makrót vagy módosítsd az egész egér jellegét és a háttérvilágítás színét. Hogy aztán az egér irodai munkára szolgál vagy az egyik játék megnyerésére a másik után, ez már a te kezedben van és a te képességeidtől függ!