Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
48.090 Ft (37.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Valera SXJ 7500 RC IONIC HAJSZÁRÍTÓ

Ár:
48.090 Ft (37.866 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Valera
Valera SXJ 7500 RC IONIC HAJSZÁRÍTÓ

Leírás

Szuper erős, rendkívül csendes, klasszikus formájú, DC motoros professzionális hajszárító ion generátorral.
 
2000W teljesítményű DC motor, professzionális, ion generátoros hajszárító, mindösszesen 425 gramm.
Az ultrakönnyű DC-Pro motorok az egyenáramú motorok legújabb generációját képviselik. A Valera professzionális hajszárítói különleges légtechnológiájúnak köszönhetően, a DC-Pro motorok erősebb légáramot képesek előállítani. Az új fejlesztésű DC-Pro motorok nem csak kiváló teljesítményűkkel nyújatnak kiemelkedőt, hanem sokkal tartósabbak is a hagyományos DC motorokhoz képest. Akár 1200 üzemórára is képesek.

6 fokozatú légáramlás / hőmérséklet szabályozóval, hideglevegő gombbal rendelkezik. Az erős motor rendkívül csendes működésű 59db(A). A jó szigetelésnek és magas minőségű alkatrészeknek köszönhetően alacsony üzemi zajjal használható készülék. A Superflex kábel 3 méteres, Rotocord kábelcsomósodás gátlóval, egyedülállóan biztonságos és kényelmes használatot biztosít professzionális körülmények között is. Kivehető fémszűrő biztosítja a könnyű tisztítást és karbantartást. A készülék professzionális felhasználásra készült. Svájcban gyártott minőségi termék 2 év garanciával.

Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.

Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét.

A két féle (6 és 7,5cm-es TOUCH ME) ultra vékony professzionális szűkítő fejjel még jobban koncentrálható a légáramlás és diffúzorral.

Az egyedülállóan biztonságos speciális hullámdrótos fűtőelemeknél az elektromos fűtőszálak közvetlenül követik a csillámpala kártya alakját, így magasabb minőséget, biztonságot, és a kiáramló levegő hőmérsékletének sokkal egyenletesebb eloszlását, valamint hosszabb élettartamot tesznek lehetővé, mint a hagyományos, spirális drótozású fűtőelemek.

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: