Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
32.390 Ft
30.490 Ft (24.008 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.900 Ft
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Valera 647.02 SILHOUETTE HAJKREPPELŐ

Ár:
32.390 Ft
30.490 Ft (24.008 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.900 Ft
Menny.:db
Gyártó: Valera
Valera 647.02 SILHOUETTE HAJKREPPELŐ

Leírás

Valera hajkreppelő. Nagyméretű professzionális krepp lap 6 hullámmal. Kerámia és turmalin bevonattal borítva a kíméletes és biztonságos formázásért, és rugalmas mozgó lapokkal a teljes felület hatékony kihasználásáért. Folyamatos elektronikus hőmérsékletszabályozással 210 celsius fok hőmérsékletig.

Professzionális használatra tervezve

2 év garancia

A turmalin bevonat simítólapok a hő hatására, természetes módon negatív ionokat bocsátanak kis, így hozzájárulnak a haj antisztatikus regenerációjához és hidratáltságának fenntartásához, segítik megelőzni a haj kiszáradását.
A kerámia bevonat lehetővé teszi a legtökéletesebb hőelőszlást és a tincsek egyenletes siklását, így a haj kíméletesen formálható, károsodás nélkül.
A rugalmas billenő simítólapok a hajjal való tökéletesebb és egyenletesebb kontaktust biztosítják. A tincsek a megfelelő módon érintkeznek a simítólapokkal, így azok mindig a teljes felületükkel, hatékonyan simítanak.
Ultra gyors felfűtés
A hideg végnek köszönhetően nagyobb mennyiségű haj is kreppelhető, a simító végek összeszorításával,anélkül, hogy az megégetné az ujjunkat.
Pontosan és folyamatosan szabályozható simítólap hőmérséklet (80-210 celsius fok)
Univerzális feszültség. (110-240 V) hálózaton is használható, így ideális utazáshoz is.
A 3 méter hosszúságot forgó kábel kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé professzionális körülmények között

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: