Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Trevi ME 3106-B IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁS

Ár:
4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Trevi
Trevi ME 3106-B IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁS

Leírás

Ha szeretnénk az otthonunkban egy kompakt méretű időjárás állomást, akkor a tökéletes választás a Trevi ME 3106-os készüléke. Lekerekített sarkaival, kék háttérvilágításával és tudásával minden otthon elengedhetetlen része lesz. Elég a kijelzőre egy pillantást vetnünk, s minden adatot le tudunk olvasni róla. Megjeleníti a hőmérsékletet, a páratartalmat, illetve egy időjárás elorejelzés ikont is találunk a kijelzőn. De ha mindez nem lenne elég számunkra, akkor rendelkezik ébresztő funkcióval is a készülék, így a szobánkba elhelyezve reggeli ébresztésként is használhatjuk. S ha már felébredtünk, akkor le is tudjuk olvasni az aktuális időjárás előrejelzést, vagy éppen a pontos időt a készülék kijelzőjéről. Ha szeretnénk egy kompakt méretű időjárás állomást az otthonunkba, akkor a Trevi ME 3106-os készülék a tökéletes választás.

Műszaki adatok:

12 órás / 24 órás kijelzés
Programozható ébresztőóra funkció
Dátum/nap kijelzés
Időjárás előrejelzés
Celsius /Fahrenheit kijelzés
Páratartalom kijelzés
Kék led háttérvilágítás
Tápellátás 2db AAA elem (nem tartozék)
Méretei: 110mm x 120mm x 47mm

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: