Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
55.790 Ft (43.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Sencor SFR 9300BK MULTIFUNKCIÓS OLAJSÜTŐ

Ár:
55.790 Ft (43.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

A Sencor SFR 9300 multifunkciós olajsütő készülék helyettesíti a különböző főzési módokhoz használt edényeket vagy készülékeket. A készülék segítségével akár lehetősége nyílik például főzni, sütni, grillezni, olajban sütni, párolni, pirítani stb. lehet, illetve ideális fondühöz, valamint házi joghurt készítéséhez is. A készüléken 18 főzési program előre be van állítva. A programot csak ki kell választani, a főzés teljesen automatikus. A főzési idő és hőmérséklet kézzel, egyéni módon is beállítható.
 

ELŐRE BEÁLLÍTOTT 18 PROGRAM
Sous Vide / Hirtelen sütés / Pirítás / Grillezés / Sütés / Főzés / Kirántás / Lassú főzés / Gyors leves / Olajban sütés / Hot Pot / Gőzben főzés / Rizs főzés / Fondü / Joghurt / Pattogatott kukorica / Melegen tartás / Kézi beállítás
KÉSLELTETETT INDÍTÁS FUNKCIÓ
A késleltetett indítás funkció segítségével a főzést későbbi időpontra halaszthatja. A minimális késleltetett indítás 30 perc, a maximális késleltetés 24 óra. *A funkció csak bizonyos programok esetén érhető el, további információt a készülék használati útmutatójában talál.


MELEGEN TARTÁS (KEEP WARM) FUNKCIÓ
Az  elkészült ételt a készülék 80 °C-os (alapértelmezett) hőmérsékleten tartja. Bizonyos programok esetén automatikusan bekapcsol, de lehetőség van manuális beállításra is. . *A funkció csak bizonyos programok esetén érhető el, további információt a készülék használati útmutatójában talál.
 

TÚLMELEGEDÉS ELLENI VÉDELEM
A készülékbe túlmelegedés elleni védelem is be van építve. Amennyiben a belső edényből elpárolog a víz és emiatt a készülék erősebben felmelegszik, akkor a készülék automatikusan kikapcsol.
 

EDÉNY
A 4,8 literes edényben kényelmesen lehet főzni az egész család részére
Mosogatógépben is mosható
Alumínium, gyorsan és egyenletesen melegszik fel
Tapadásmentes felület
FEDŐ
Speciális kialakítás a gőz jobb elvezetéséhez
Mosogatógépben is mosható
„Cool touch” technológiával készült fogantyú, nem melegszik fel

JELLEMZŐK:
A beépített fűtőspirál gondoskodik a hő egyenletes átadásáról
Átlátszó fedő
A speciális kivitelű fedő a készülék oldalára helyezhető
Praktikus négyszög formatervezés a tér tökéletes kihasználásához
Digitális hőmérséklet vezérlés
Nagy LED kijelző a komfortos működtetéshez
Mosogatógépben is elmosogatható
Késleltetett indítási lehetőség
Beállítható hőmérséklet 40 és 240 °C között
TARTOZÉKOK
gőzölő betét
Sous Vide rostély
6 db fondü villa


TECHNIKAI INFORRMÁCIÓK:
Névleges tápfeszültség: .220–240 V AC
A hálózati vezeték hossza 1 m
Teljesítmény: 1 800 W
Méretek: 340 × 320 × 290
Tömeg: 4,5 kg