Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
80.690 Ft (63.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Sencor SES4900SS KÁVÉFŐZŐ PRESSZÓ

Ár:
80.690 Ft (63.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

Készítsen kávéházi minőségű kávét a Sencor SES 4090SS kávéfőző segítségével. Az esszpresszót gyorsan és kényelmesen készítheti el. A rozsdamentes acél megjelenésével minden konyhai környezetbe egyszerűen beilleszthető, de akár irodákba is kiválóan helyt áll. A beépített gőzkarnak köszönhetően akár készíthet lattét vagy cappuccinot, de egy esszpresszó vagy lungo is egyszerűen elkészíthető.

KÁVÉ KÉSZÍTÉSE AKÁR 20 BAR NYOMÁSSAL?
A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 20 bar. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.
 
EGY CSÉSZE KÁVÉ AKÁR 10 MÁSODPERC ALATT
A felhasználóbarát és intuitív kezelőfelületnek köszönhetően egyszerűen, szinte csak egy gombnyomásra van szükség egy ízletes esszpreszó elkészítéséhez.


GŐZFÚVÓKA A KIVÁLÓ TEJHABHOZ
Ha Ön a krémes cappuccino vagy latte rajongó, akkor értékelni fogja a beépített rozsdamentes gőzkart, melynek segítségével néhány perc alatt ízletes tejhab készíthető.

 
PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK, AMELYEK MEGKÖNNYÍTIK A KÁVÉ KÉSZÍTÉST
A megfelelő mennyiségű kávé tükröződik a csésze kávé ízében. Nagy segítséget fog jelenteni a mérőpohár, melynek köszönhetően mindig ideális mennyiségű kávét tud elhelyezni. A kávétömörítő tamper segítségével a kávét egyszerűen egyenítheti ki, nyomhatja össze, hogy készen álljon a kávéfőzésre.


 
JELLEMZŐK:
Bojler fűtőrendszer
Rövid előforrázás funkció
Elforgatható gőzfúvóka
Rozsdamentes szűrő, 1 vagy 2 csésze kávéhoz
Gőz / forró víz funkció
Fűtött, fém csészetartó
Levehető, könnyen tisztítható cseppgyűjtő tálca
Extra hely a nagy csészéknek
Vízmennyiség kijelző
Lámpás kapcsoló
Víztartály kapacitás 1,5 liter
 
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
Feszültség és frekvencia  220-240 V, 50 Hz
Teljesítményfelvétel: 1 400 W
Zajszint: 75 dB
Hálózati vezeték hossza: 95 cm
Méret: 331× 165 × 325 mm
Tömeg: 4,1 kg