Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
11.390 Ft (8.969 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Mac audio MAC MOBIL STREET 13.2 HANGSZÓRÓ

Ár:
11.390 Ft (8.969 Ft + ÁFA)
Menny.:db

      

Leírás

Maximális akusztikai teljesítmény a modern technológiával ötvözve. Ahhoz hogy létrehozzunk egy hiteles és átlátható hangot szükség van a fejlesztésekre, pontosságra és precizításra. A macAudio mérnökei ezért használják a hangszóróik tervezéséhez a Klippel lézeres mérési technológiát, hogy abszolút szimmetrikus és központos mágneses mezot hozzanaj létre. A hagyományos módszerekkel szemben igy lehet tökéleteset alkotni.

Megbízhatóság és hatékonyság. A Mac Mobil Street alkatrészei rendkívul megbízhatóak, kombinálva a magas hatásfokkal. Kis súly, extra könnyu speciális hab perem, többszörösen préselt levegon szárított cellulóz membrán. Hatalmas rugalmasságot biztosítanak ezek az alkatrészek, melyhez hozzájárul a húzott, szilárd acél kosár, melyre a hangtekercs hutése érdekében nyílásokat terveztek.

A szemnek is gyönyöru. Nem csak akusztikalag jók ezek a hangszórók, de a látvány is lenyugözo. Látszik rajta az aprólékos munka és a gondos tervezés. Speciális macAudio design.

Gyári helyekre tervezték. A macAudio mérnokei azokra gondoltak a tervezéskor, akik csak a hangszórókat akarják lecserélni az igényesebb zenehallgatásért. Úgy alakították ki a hangszórókat, hogy azok az autókban kialakított gyári helyekre könnyen illeszthetek legyenek, különféle átalakítások nélkül. Ebben a legjobban a Mac Mobil Street hangszórók!


Fobb jellemzok:

Több rétegu bevonattal ellátott levegon szárított papir membrán
Klippel lézeres mérorendszerrel optimalizált felfüggesztés és mágneses mezo
Könnyu, speciális, ultrakönnyu, nagy hatásfokú habperem
Tömör acél kosár kiegészíto hangtekercs szellozéssel a jobb hoelvezetés és terhelhetoség érdekében
Anodizált polikarbonát magassugárzók titán stilusban

Technikai adatok:

2 utas koaxiális hangszóró
Zenei teljesítmény: 180W
RMS teljesitmény: 45W
Érzékenység: 90dB
Impedancia: 4 Ohm
Frekvencia tartomány: 41-21.000Hz
Vágási frekvencia: 4.300Hz
DIN Méret: 13cm
Külso átméro: 130mm
Vágási méret: 119mm
Beépítési mélység: 46mm
Szerelési magasság: 8mm

A következo autómodellekbe illesztheto gyári helyekre (Hogy biztosan illesztheto, kérjen tanácsot szakembertol. Elképzelheto, hogy az Ön autójához egy kiegészíto keretre is szükség lehet. Autó tipus, modell és évjáratban lehetnek eltérések.):
Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lada, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Rover, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW