Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
13.190 Ft (10.386 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Karcher WB 60 2.643-233.0 MOSÓKEFE

Ár:
13.190 Ft (10.386 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Karcher
Karcher WB 60 2.643-233.0 MOSÓKEFE

Leírás

248 mm munkaszélesség 
Jó felületteljesítmény: ideális nagyobb felületek tisztításához.

Gumi-pad 
Makacs szennyeződések eltávolítása

Tisztítószer-felvitel 
A szennyeződés hatékonyabb feloldása és jobb tisztítás

Puha, felületet kímélő sörték 
Kényes felületek kíméletes és gyengéd tisztítása

Körbefutó védőgyűrű 
Felület védelme a karcolások ellen

Puha felülettisztító kefe 248 mm munkaszélességgel különösen nagyobb felületek tisztítására alkalmas, mint pl. télikert, autó, hajó, lakókocsi, redőny stb. A kiváló tisztítóhatás ellenére a puha sörték kímélik a felületet. Egy körkörös védőgyűrű megvédi a tisztítandó tárgyat a karcolásoktól. A tartozékként szállított hollandianya biztosítja a magasnyomású pisztolyban a biztos tartást, a gumipad-dal eltávolíthatók a különösen makacs szennyeződések, mint például a legyek. Az ergonómikusan formázott markolat könnyű és kényelmes kezelést biztosít. Röviden: ideális megoldás nagy felületek tisztításához a ház körül és a kertben. A puha felülettisztító kefe minden K2 - K7 osztályú Kärcher háztartási magasnyomású mosóhoz alkalmas.

Műszaki adatok

  • Súly (kg) 0,3
  • Méretek (hosszúság × szélesség × magasság) (mm) 270 x 261 x 177
     

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: