Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
67.690 Ft (53.299 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Kalorik FE2020 GYÜMÖLCSPRÉS

Ár:
67.690 Ft (53.299 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Kalorik
Kalorik FE2020 GYÜMÖLCSPRÉS
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

Újgenerációs lassú prés dupla prés maggal, amely lehetővé teszi akár 15%-al több gyümölcs vagy zöldséglé préselését ugyanannyi alapanyagból
A speciális kialakításnak köszönhetően könnyebb és gyorsabb a tisztítása az extra rostos zöldségek és gyümölcsök préselése után is
Ezt a facsarót úgy tervezték, hogy a lehető legkevesebb áramot fogyasztja, ugyanakkor a lehető leghatékonyabb legyen. 
Természetesen mindent a megtakarítás érdekében. A prés magok percenként 40 teljes fordulatot tesznek, ami lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű gyümölcslevet kapjon, és megőrizze benne a zöldségek és gyümölcsök tápértékét. 
Ezentúl a háromféle szűrőnek köszönhetően( teljesen átlátszó levekhez, sűrű levekhez,pépes és pürésíthető levekhez )készítheti el kedvenc italát.  
A kívánt gyümölcslevet. 
LED érintőpanel és szenzoros vezérlés.

  • 15%-kal több gyümölcslé
  • 3db rozsdamentes acél szűrő,
  • Teljesítmény 230W
  • 1db rost és 1db légyűjtő tartály
  • 1 nagyobb és egy spirál prés mag

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: