Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
4.290 Ft (3.378 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Home by somogyi IK240 ELEKTROMOS BELTÉRI ROVARCSAPDA

Ár:
4.290 Ft (3.378 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Home by somogyi
Home by somogyi IK240 ELEKTROMOS BELTÉRI ROVARCSAPDA

Leírás

Önt is zavarja, amikor a rovarok megjelennek a lakásában? Az a jelenség pedig kifejezetten taszítja, amikor főzés közben rászállnak az ételre? Tudta, hogy a legyek, szúnyogok és egyéb rovarok rendkívül veszélyes fertőzéseket és megbetegedéseket is terjesztenek? Nem véletlenül van annak kiemelt jelentősége, hogy minél jobban távol tartsuk magunkat és az otthonunkat az említett rovaroktól. Az IK 240-es elektromos beltéri rovarcsapda 30 m²-es hatókörzettel rendelkezik. Tisztítása nagyon egyszerűen megoldható, köszönhetően a könnyen kitekerhető rovargyűjtő kosárnak. A csapda 13,5 X 13,5 X 32,5 cm-es mérete kifejezetten alkalmas a nagyobb beltéri helyiségek rovarmentesítésére.


hatókörzet: 30 m²
teljesítmény: 6 W
kitekerhető rovargyűjtő tálca: van
IP védettségi fokozat: IP20
felakasztható: igen
sík felületre helyezhető: igen
falra szerelhető: nem
tápkábel hossza: 1,2 m
tápellátás: 230 V~ / 50 Hz
méret: 13,5 x 13,5 x 32,5 cm
tömeg: 0,78 kg
egyéb információ: A termékbe épített lámpa rendeltetése rovarcsapda, nem alkalmas háztartási helyiség megvilágítására!

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: