Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
159.290 Ft (125.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Dometic CK 40D HIBRID CAMPING HŰTŐTÁSKA ÉS FAGYASZTÓ

Ár:
159.290 Ft (125.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Dometic
Dometic CK 40D HIBRID CAMPING HŰTŐTÁSKA ÉS FAGYASZTÓ
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Leírás

HORDOZHATÓ HŰTŐLÁDA

Ez a többcélú, hűtős és mélyhűtős, kompresszoros hibrid hűtőláda nagyon hatékony és kiváló teljesítményt nyújt.

HIBRID HŰTŐLÁDA ÉS FAGYASZTÓ

Hatékony hűtőt keres a teraszra, a kerti házba vagy a garázsműhelybe? Amely még az autóhoz vagy a szabadidős járműhöz is ideális? Akkor a Dometic CoolFun CK 40D HYBRID éppen az, amire szüksége van: két hűtőtechnológia, két csatlakozási lehetőség és bőséges, 38 l-es kapacitás. Hatékony kompresszoros hűtés 230 V-os hálózati árammal, termo elektromos hűtés a jármű 12 V-os akkumulátorával – ez a hibrid hűtőláda mindkettőre képes. Megbízható hűtést biztosít a romlandó és mélyhűtött élelmiszereknek, lehűti az italokat a kerti partira, ezen kívül frissen tartja a tartalék-élelmiszereket a nyaralási úti célhoz vezető utazás során. Ezenfelül pedig formás, fekete / ezüst színű burkolatával igazán stílusos.

A HIBRID HŰTÉS LEGESLEGJOBBJA

Ez a sokoldalú kompresszoros hűtőláda képes hűteni és mély hűteni is. A Dometic CoolFun CK 40D Hybrid képes 10 °C és –15 °C közötti hőmérsékleteket nyújtani váltakozó áramról működés közben, illetve akár 20 °C-kal a környezeti hőmérséklet alatti hűtésre képes, ha 12 V-os akkumulátorról működik. Ez a még extrém hőmérsékletek között is magas energiahatékonyságot nyújtó készülék remek választás, ha olyan hordozható, 230 V-os hűtőládát keres kiváló teljesítménnyel, amelyet 12 V-os járműakkumulátorról is tud működtetni, ha szükséges. A tágas, 35 l-es kapacitás kényelmesen elég 2 l-es üvegekhez, a digitális hőmérsékletkijelzője pedig egyszerűvé teszi a hőmérséklet beállítását. Komolyan hűvös kényelem, amikor csak szüksége van rá!

Nem mobil kompresszor van benne, ezért nem szabad menetközben (pl autó) kompresszoros módban használni (pl.: inverterrel)

MÉRETEK

Méretek - termék mélysége 515 mm

Méretek - termék magassága 454 mm

Méretek - termék szélessége 520 mm

Bruttó űrtartalom (DIN15502) 40.00 l

Tárolókapacitás összesen (DIN15502) 38 l

Nettó tömeg 20.50 kg

ELEKTROMOS

Bemeneti feszültség (váltakozó áram) 220-240 V

Névleges bemeneti teljesítmény (váltakozó áram) 65 W

Névleges bemeneti teljesítmény (egyenáram) 48 W

Névleges bemeneti áramerősség (váltakozó áram) 0.65 A

Névleges bemeneti áramerősség (egyenáram) 4 A

Bemeneti feszültség (egyenáram) 12 V

Zaj (DIN60704-1 & 60704-2-14) 46.00 dB(A)

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: