Weboldalunk használatával jóváhagyja az adatvédelmi nyilatkozatot és a cookie-k használatát, a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
34.690 Ft (27.315 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az oldalon feltüntetett árak ONLINE ÁRAK, csak a www.electrics.hu weboldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A telephelyen működő műszaki bolt árukészlete és árai eltérhetnek a webáruházétól!

Einhell VARRITO - SOLO AKKUS MULTICSISZOLÓ

Ár:
34.690 Ft (27.315 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Einhell
Einhell VARRITO - SOLO AKKUS MULTICSISZOLÓ

Leírás

AZ AKKUMULÁTOR ÉS A TÖLTŐ NEM TARTOZÉK!!!!!

Akkus multifunkciós szerszám
VARRITO
Cikkszám 4465160


A Power X-Change termékcsalád tagja
Szerszám nélküli szerszám- és tartozékcsere a gyorsrögzítő segítségével
Kényelmes tartozékcsere a mágneses szerszámbefogónak köszönhetően
Fordulatszám szabályozó elektronika, a megmunkálandó anyag és a felhasználási terület sajátosságaihoz való alkalmazkodás érdekében
Csökkentett rezgsésszint a rezgéseket elnyelő akkumulátortartónak köszönhetően
Biztos fogás és kényelmes munkavégzés a Softgrip borítású markolatnak köszönhetően
12 különböző fokozatba állítható szerszámbefogó a rugalmas munkavégzés érdekében
Mellékelt háromszög alakú csiszolólappal
9 db (3 db P60 / 3 db P80 / 3 db P120) csiszolópapír mellékelve
Mellékelt kaparó szerszámmal
Mellékelt merülő fűrészlappal fával és műanyaggal végzett munkához (HCS)
Mellékelt BIM merülő fűrészlappal fém megmunkálásához
Mellékelt BIM merülő fűrészlappal fa, műanyag és könnyűfém megmunkáláshoz (HSS)
Mellékelt gyémánt bevonatú szegmentált fűrészlappal - fugákhoz
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)

Termékleírás
Az Einhell Varrito akkumulátoros multifunkciós szerszáma egy kiváló minőségű, nélkülözhetetlen segítőtárs építkezéseken, valamint tatarozási és felújítási munkákhoz. A gazdag alapfelszereltségű készüléket vágáshoz, csiszoláshoz és kaparáshoz használhatja. A Power X-Change család tagjaként a készülék magában hordozza az Einhell kiváló minőségű lítium-ion technológiájának legelőnyösebb tulajdonságait. Az akkumulátoros multifunkciós szerszám kialakításánál a tartósság és az ergonómia volt az elsődleges szempont, így a készülék használata rendkívül egyszerű és kényelmes. A gyorsrögzítő lehetővé teszi, hogy a tartozékokat szerszámok nélkül cserélhesse ki, a mágneses szerszámbefogó pedig segít abban, hogy gyorsan és egyszerűen elvégezhesse a cserét. A 12 fokozatba állítható szerszámbefogó rugalmas munkavégzést biztosít. A fordulatszám szabályozó elektronika segítségével a fordulatszámot a megmunkálandó felület sajátosságaihoz igazíthatja. A 22000-40000 rezgéstartományban üzemelő Varrito precíz munkavégzést tesz lehetővé. A rezgéseket elnyelő akkumulátortartó csökkentett rezgésszintet, a Softgrip felület pedig biztos tartást és kényelmes munkavégzést biztosít. A multifunkciós szerszámhoz mellékelünk egy háromszög alakú csiszolólapot, és 9 darab eltérő szemcsefinomságú csiszolópapírt (3*P60/3*P80/3*P120). A kofferben található egy kaparószerszám, egy HCS merülő fűrészlap fához és műanyaghoz, egy BIM merülő fűrészlap fémhez, egy HSS szegmentált fűrészlap fához, műanyaghoz és könnyűfémhez, valamint egy szegmentált, gyémánt bevonatú fűrészlap fugákhoz. A Varrito a Power X-Change család tagja. Lehetnek ennek előnyei? Hát hogyne! Nem kell többé hosszabbító kábelekkel bajlódnia, nem kell aggódnia, hogy megbotlik, és attól sem kell tartania, hogy a kábel nem ér oda a munkadarabhoz: az Einhell új, nagy teljesítményű akkumulátoros készülékeivel ez már mind a múlté. A nagy teljesítményű, lítium-ion cellás akkumulátorokat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg.
 

Műszaki adatok
Rezgésszám 22000-40000 min^-1
Rezgési szög 3.2 °
Csiszolópapír mérete 90 mm x 90 mm x 90 mm
Logisztikai adatok
Hosszúság 268 mm
Szélesség 75 mm
Magasság 167 mm
Egyedi csomagolás bruttó súlya 1.62 kg
Termék súlya 1.029 kg

A tartós adathordozó eszközök vonatkozásában: